Top cele mai vândute anvelope de vară 2022

anvelope de vara 2022

Au trecut sărbătorile pascale iar temperaturile continuă să crească. Cum zilele răcoroase se tot răresc, șoferii încep să caute anvelope de vară. Care sunt mai performante, mai puțin zgomotoase, care au garanține extinsă, și multe altele intră la calcul în căutarea anvelopelor potrivite. Ca să îți ușurăm din chin, am luat la calcul toate aceste condiții și am creat un top al celor mai vândute și căutate anvelope de vară.

Cele mai bune anvelope de vară 2022

Concurenții noștri în această competiție sunt: Sport RS3, Power, WINRUN R330, V71 și Valour. În realizarea acestui clasament au fost luate în considerare popularitatea acestor anvelope reflectată de vânzări și recenzii.

anvelope de vara 2022

Top anvelope de vară începe cu Sport RS3. Sunt cea mai bună alegere în ceea ce privește raportul calitate preț. Cu un model asimetric, acestea dispersează foarte bine apa menținându-și stabilitatea pe teren umed. Într-o călătorie lungă, îți vor oferi confortul de care ai nevoie pentru a ajunge liniștit la destinație.

anvelope de vara 2022

Power este unul dintre cele mai populare modele din gama noastră. Modelul impunător de pe banda de rulare oferă perforante înalte având o amprentă mai mare la sol. Este de asemenea un model asimetric, unul din cele mai populare și eficiente tipare pentru anvelopele de vara. Cu peste 20 de dimensiuni la acest model, cu siguranța vei găsi un set pentru mașina ta.

anvelope de vara 2022

Trecem de la anvelopele reconstruite, sustenabile și avantajoase la anvelope noi. Pe podium își fac intrarea anvelopele Winrun R330. Niște anvelope nezgomotoase care se descurcă de minune în viraje atât pe teren uscat cât și pe teren umed. Sunt o marcă Chinezească, care fabrică anvelope cu tehnologie Germana, net superioară altor branduri ale compatrioților lor.

Revenim la anvelopele Eco, cu modelul V71. Este prima anvelopa direcțională din acest top. Deși nu pare, ea trebuie montată într-o anumită direcție pentru a-ți oferi performanțele de care ai nevoie. Acesta este un alt model cu o amprentă mare și tracțiune excelentă.

Vom încheia acest clasament cu anvelopele Valour. Pe lângă un preț destul de competitiv, acest model mai aduce cu sine și o frânare bună pe uscat.

Sperăm ca acest top îți va ușura procesul de cercetare, dar dacă nu ai găsit ce doreai, poți să îți continui căutarea aici – anvelope de vară 2022.

Nu uita! Ne găsești și pe FacebookInstagramTik TokPinterestLinkedIn și Youtube ?

Lasă un răspuns