Afișez toate cele 3 rezultate


Anvelopele 12 R22.5 sunt folosite pe masini utilizate in industria transportului, in principal pe camioane si autobuze, dar sunt, de asemenea, folosite si pe vehicule comerciale mai mici, cum ar fi camioanele de livrare. Aceste anvelope sunt proiectate pentru a oferi o aderenta excelenta si o durabilitate ridicata, ceea ce le face ideale si pentru vehiculele care transporta incarcaturi grele.

Anvelopele 12 R22.5 sunt fabricate din cauciuc natural de inalta calitate, care ofera o aderenta buna pe orice suprafata. Anvelopele sunt rezistente la uzura cauzata de incarcaturile grele si de conditiile de drum dificile. Acestea sunt, de asemenea, proiectate pentru a oferi o manevrabilitate excelenta si o stabilitate ridicata, ceea ce le face ideale pentru vehiculele care transporta incarcaturi voluminoase.

Anvelopele 12 R22.5 disponibile in magazinul nostru online asigura o economie de combustibil excelenta. Acestea sunt fabricate cu un profil special care reduce rezistenta la rulare si, prin urmare, reduce consumul de combustibil. Acest lucru face ca anvelopele 12 R22.5 sa fie o alegere excelenta pentru companiile care transporta incarcaturi grele si, indirect, contribuie la reducerea costurilor de combustibil.

Anvelopele 12 R22.5 sunt, de asemenea, proiectate pentru a oferi o durata de viata mai lunga. Acestea sunt fabricate cu un strat de cauciuc rezistent la uzura, care le face mult mai durabile decat alte anvelope. Acest lucru face ca anvelopele 12 R22.5 sa fie o alegere excelenta pentru orice companie de transporturi care cauta sa reduca mai mult cheltuielile pentru intretinerea masinilor.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unor oferte la cauciucuri marimea 12 R22.5, cele disponibile in magazinul nostru virtual sunt o alegere ideala. Anvelopele pe care le propunem pe site-ul nostru sunt proiectate pentru a oferi o aderenta buna, o durabilitate ridicata si o economie de combustibil excelenta. Va invitam sa descoperiti gama noastra de produse si sa faceti alegeri inspirate pentru vehiculele dumneavoastra.