Cu sediul în Suceava, activitatea noastră de colectare, reciclare, reșapare și reconstruire a anvelopelor a început în anul 1994. Gama de produse include anvelope Noi, Reconstruite, Reșapate și anvelope Second Hand, pentru sezonul de vară, iarnă și all-season.
 
Totodată include anvelope pentru Autoturisme, Camionete, Remorci sau Rulote, 4x4s sau SUV-uri, Camioane, Agricole, Industriale, Motoscutere, Motociclete și Speciale.
 
Suntem producător de anvelope reconstruite de calitatea Premium Plus la categoria Turism, Camionete, 4×4, Camion și de calitatea Premium și Standard (de buget) pentru Camion. Oferim clienților noștri o paleta variată de produse, la noi găsind anvelope pentru orice autovehicul și orice buget.
 
Prin experiența selectării carcaselor și anvelopelor profil deținem o rețea proprie de colectare. Aceasta rețea include piața elvețiană, germană, franceză, australiană, japoneză și americană în cadrul cărora selectăm exclusiv anvelope de marcă premium.
 
Astfel pentru anvelopele reconstruite, reșapate și Second Hand, putem oferi o calitate superioară la un preț cu până la 50% mai mic față de alte anvelope de pe piață.
 

Cel mai mare producător de anvelope reconstruite din Europa de Est

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul anvelopelor, am devenit cel mai mare producător de anvelope reconstruite din Europa de Est. Investind permanent în cea mai avansată tehnologie și menținând standarde înalte de calitate, rămânem în top pe piață.
 
Apelând la anvelope reconstruite participi activ la protejarea mediului. Această industrie ajută la reducerea consumului de petrol, în UE economisindu-se anual 500.000 de tone de petrol. Pe lângă standarde înalte de calitate pentru produsele și serviciile noastre, protecția mediului este o componentă importantă a companiei noastre.
 
Fiind o companie în proces de extindere internațională, dezvoltarea profesională a angajaților noștri este fundamentală în atingerea obiectivelor.
 
Îți mulțumim că ne-ai vizitat pagina și nu uita să consulți magazinul nostru online de anvelope.