Cu sediul în Suceava, activitatea noastră a început în anul 1994 cu distribuția anvelopelor noi STANDARD, PREMIUM și PREMIUM +, de diferite mărci cu renume, importate în special din Germania.

Văzând și analizând prețurile destul de ridicate față de calitate, ne-am gândit să producem anvelope noi ECO la calitatea celor care se încadrează în categoria Premium +, dar cu un cost cu 50% mai mic.

Prin experiența vânzării și distribuției anvelopelor noi, ușor a venit și ideea colectării și selectării anvelopelor intacte, doar cu profilul consumat și, totodată, a anvelopelor cu profil neconsumat.

Iar după cum vedeți pe site în acest moment, avem toate categoriile de anvelope noi STANDARD, PREMIUM și PREMIUM +, iar pentru clienții care rulează în sezon între 10.000 – 20.000 km, toate categoriile de anvelope cu profilul rămas neconsumat pe diferiți milimetri.

Mai mult, după o experiență de 30 de ani, am reușit prin calitatea anvelopelor noi ECO să livrăm majoritatea produselor pe piața elvețiană, germană, franceză, finlandeză, engleză și americană.

Acestă performanță a fost posibilă doar investind permanent în cea mai avansată tehnologie existentă și menținând standarde cele mai înalte de calitate existente pe piață.

Apelând și dumneavoastră la anvelope ECO, veți constata cel puțin 50% km în plus și cel puțin 30% aderență față de anvelopele noi STANDARD și cel puțin aceiași km sau aderență ca la anvelopele PREMIUM, în plus participați și dvs. activ la protejarea mediului.

După cum știm, industria ECO reduce consumul de petrol cu minim 80% și odată cu el economii importante în bugetul dumneavoastră.

Pe lângă standardele înalte de calitate la produsele ECO și serviciile noastre, protecția mediului este o componentă prioritară și foarte importantă pentru compania noastră, chiar dacă ajutorul acordat din partea legislației încă este unul destul de limitat.

Fiind o companie în proces de extindere internațională, dezvoltarea profesională a angajaților noștri este fundamentală în atingerea obiectivelor de calitate vs preț.

Vă mulțumim că ne-ați vizitat pagina și nu uitați să consultați magazinul nostru online.