Afișez toate cele 2 rezultate


Anvelope 10 R17.5 pentru Iarna, vara si All season de la Radburg

Anvelopele 10 R17.5 sunt una dintre cele mai populare dimensiuni de anvelope de pe piata de astazi. Acestea sunt folosite in principal pe camioane, autobuze si alte vehicule comerciale mari. Aceste anvelope sunt disponibile in mai multe modele, astfel incat sa se potriveasca nevoilor si conditiilor de rulare ale fiecarui utilizator. Aceste anvelope sunt special proiectate pentru a asigura o manevrabilitate excelenta, aderenta buna si durabilitate.

Cauciucuri 10 R17.5 au un profil al anvelopei mai optim decat alte anvelope. Acest lucru le face mai capabile sa ruleze pe suprafete dure si neregulate, precum si pe conditii de umiditate si temperaturi extreme. Acestea ofera o rulare mai linistita si mai confortabila si de asemenea, sunt produse cu un material de calitate care asigura rezistenta la abraziune si la deteriorari.

Anvelopele 10 R17.5 sunt de asemenea construite pentru eficienta ridicata a combustibilului. Acestea sunt proiectate pentru a avea o aderenta care ajuta la reducerea rezistentei in rotatie si asigura o rulare mai usoara si mai eficienta. Acestea sunt, de asemenea, produse cu un strat de cauciuc special care reduce rezistenta la rulare si ajuta la economisirea combustibilului.

Anvelopele 10 R17.5 sunt produse cu o tehnologie moderna care ajuta la imbunatatirea performantei si durabilitatii. Acestea sunt create cu un design special care ajuta la reducerea zgomotului si vibratiilor. Acestea sunt produse cu un material special care asigura rezistenta la uzura si rezistenta la intemperii.

Anvelopele 10 R17.5 ofera utilizatorilor o rulare sigura si fiabila, indiferent de conditiile de rulare. Acestea sunt produse cu ajutorul unei tehnologii moderne care asigura o rulare mai buna, o manevrabilitate excelenta si o durabilitate mai ridicata. Acestea sunt si foarte eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil si sunt produse cu materiale de calitate superioara care asigura rezistenta la abraziune si la deteriorare.