Afișez 1 - 30 din 194 de rezultate

-17%
Prețul inițial a fost: 540 lei.Prețul curent este: 450 lei.
Ultimele 14 în stoc

Anvelope pentru Camioane de la Radburg

Alegerea anvelopelor pentru camioane este ceva mai dificilă, mai ales atunci când este vorba de transport internațional, deoarece în unele țări sunt temperaturi mai mari, în altele mai mici. Trebuie să analizezi bine traseul și, în funcție de necesități, să ai camionul echipat cu anvelope de vară, de iarnă sau all season.

Anvelope de iarnă pentru camioane

Nu este deloc ușor să fii șofer de camion în timpul iernii, dar, drumurile pot fi mai puțin dificile dacă folosești anvelope pentru camioane de iarnă. Acestea sunt atent realizate, în așa fel încât să rulezi în condiții foarte bune chiar și atunci când afară este frig și drumul este acoperit cu zăpadă, polei sau gheață.

Dacă nu echipezi vehiculul cu cauciucuri pentru camioane de iarnă te supui unor riscuri mari, atât de accidente, cât și de amenzi usturătoare.

Nu aștepta să vină zăpada pentru a monta anvelope pentru camioane de iarnă, ci o poți face atunci când temperaturile încep să scadă și se mențin sub 7 grade Celsius. Nu este un risc pe care să ți-l asumi, deoarece urmările pot fi foarte grave și camionul pe care îl conduci va fi un real pericol și pentru ceilalți participanți la trafic.

Anvelope de vară pentru camioane

În timpul verii va trebuie să transporți marfa și pe condiții de ploaie și pe drumuri mai puțin optime, motiv pentru care ai nevoie de anvelope de vară pentru camioane. Acestea vor face față tuturor condițiilor meteo specifice sezonului călduros.

Magazinul nostru oferă cauciucuri pentru camioane de vară de înaltă calitate, atât noi, cât și la mâna a doua sau recondiționate, motiv pentru care ai oricând libertatea de a le alege pe cele care îți sunt potrivite.

Șoferilor de camion nu le este recomandat să folosească pneuri de iarnă pe timp de vară. Chiar dacă acestea pot părea mai rezistente, nu sunt realizate ca anvelopele de camioane de vară, care se comportă foarte bine și au o aderență demnă de apreciat când asfaltul este încins sau ud.

Anvelope all season pentru camioane

Schimbarea anvelopelor prezente pe camioane nu este o procedură comodă, motiv pentru care, mulți șoferi aleg să utilizeze anvelope pentru camioane all season. Acestea sunt fabricate dintr-un cauciuc special, care se comportă foarte bine indiferent de vremea de afară.

Poți alege să cumperi și tu cauciucuri pentru camioane all season, dacă drumurile pe care circuli, de regulă, nu prezintă condiții dificile. Pe aceasta cale nu vei mai schimba cauciucurile de două ori pe an, ci doar la câțiva ani atunci când se uzează.

Anvelope pentru camioane all season aleg și persoanele care nu au un loc de depozitare pentru set suplimentar de pneuri și, mai mult, aceasta este o alegere mai profitabilă din punct de vedere financiar.

Dacă încă nu ai echipat camionul în mod corespunzător, la Radburg vei găsi tot ce ai nevoie în materie de anvelope, astfel încât să poți circula în siguranță. Avem atât anvelope noi, cât și second hand și recondiționate, iar garanția pe care o asigurăm este de până la 3 ani.