Afișez singurul rezultat


Anvelope 11 R22.5

Anvelopele 11 R22.5 sunt una dintre cele mai populare dimensiuni de anvelope pentru camioane si autobuze. Acestea sunt folosite in special pentru vehiculele de transport greu, sunt fabricate din cauciuc de calitate superioara si sunt proiectate pentru a oferi o aderenta excelenta pe orice suprafata si o durabilitate ridicata. Acestea sunt fabricate din cauciuc natural de calitate superioara, care ofera o aderenta buna pe orice suprafata, inclusiv pe asfalt, pamant si zapada.

Aceste anvelope disponibile in magazinul nostru online sunt proiectate pentru a oferi o durabilitate ridicata, ceea ce inseamna ca vor avea o durata de viata mai lunga decat alte anvelope. Acest lucru inseamna ca veti avea nevoie de mai putine schimbari de anvelope, ceea ce va reduce costurile de intretinere.

Descoperiti la Radburg cauciucuri marimea 11 R22.5 de calitate, proiectate pentru a oferi o manevrabilitate excelenta. Acestea sunt fabricate cu un profil special, care ofera o manevrabilitate excelenta si o stabilitate ridicata. Acest lucru inseamna ca veti putea manevra cu usurinta vehiculul pe orice suprafata, fara a fi nevoit sa faceti schimbari de directie sau sa faceti manevre complicate. <= /p>

Pe Radburg gasiti oferte la anvelope 11 R22.5 special concepute pentru camioane si autobuze. Acestea sunt fabricate din cauciuc de calitate superioara si sunt proiectate pentru a asigura o aderenta excelenta si o durabilitate ridicata. Daca sunteti in cautarea unei perechi de anvelope de calitate superioara pentru vehiculul dumneavoastra, atunci anvelopele 11 R22.5 ar putea fi alegerea perfecta.=

Verificati intreaga gama de anvelope 11 R22.5 si alegeti produsele potrivite masinii dvs. Va asteptam cu anvelope de calitate si servicii rapide de achizitie online si livrare oriunde in tara. Radburg este partenerul dvs. de incredere atunci cand plecati la drum!