Afișez toate cele 5 rezultate


Anvelope 13 R22.5 de vara, iarna si all season de la Radburg

Cautati anvelope pentru camioane? Atunci ati ajuns la locul potrivit! In mod firesc, fiecare camion din sectorul transporturilor merita sa aiba anvelope adecvate. Gama noastra cuprinzatoare de anvelope ne-a permis sa ne dezvoltam si sa devenim unul dintre expertii in domeniu, punand la dispozitie publicului larg cauciucuri de cea mai buna calitate, special create pentru fiecare sezon si fiecare model de masina. Datorita unui stoc mare de anvelope de inalta calitate de la diferite marci, in toate dimensiunile si modelele, suntem intotdeauna capabili sa oferim anvelope adecvate pentru toate scopurile si preferintele.

Cauciucurile de vara, iarna si all season de 13 R22.5 sunt cauciucuri de camion de dimensiune 13, cu diametrul de 22.5 inci. Acestea sunt proiectate pentru a oferi o aderenta excelenta si o durabilitate ridicata pe drumuri grele. Anvelopele 13 R22.5 sunt fabricate din cauciuc de calitate superioara si sunt echipate cu tehnologii avansate de protectie a cauciucului, cum ar fi protectia impotriva uzurii si a caldurii. Acestea ofera, de asemenea, o rezistenta excelenta la intemperii, precum si o manevrabilitate si o stabilitate excelente. Anvelopele 13 R22.5 sunt recomandate pentru camioanele grele si sunt potrivite pentru a fi utilizate chiar si pe drumuri accidentate. Specificatiile tuturor modelelor de cauciucuri 13 R22.5 disponibile pe site-ul nostru sunt impresionante si, indiferent de alegerea facuta, veti avea garantia ca va veti bucura de anvelope de calitate superioara, durabile, performante si accesibile la pret.

  Pe langa toate cerintele standard de calitate, siguranta si confortul sunt cerinte suplimentare importante pentru anvelopele care ruleaza multi kilometri. Aceste anvelope au fost proiectate pentru ca soferii sa se simta cat mai confortabil in interiorul cabinei. Acest lucru inseamna ca este esential sa existe anvelope care sa nu vibreze, silentioase si care sa asigure o aderenta corespunzatoare pe orice tip de carosabil.

  In magazinul nostru virtual veti descoperi o gama variata de cauciucuri 13 R22.5 create special pentru camioane, pe care le puteti achizitiona simplu si rapid, direct din confortul casei dumneavoastra. Pentru a avea garantia ca faceti alegerea potrivita, verificati specificatiile masinii si a anvelopelor.