Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Anvelope all season de la Radburg

Ce sunt anvelopele all season si ce avantaje aduc

Anvelopele all season sunt pneuri special gandite pentru a fi utilizate pe toata durata anului, insa in zonele in care iernile sunt blande, nu acolo unde este foarte multa zapada si gheata. Sunt frecvent achizitionate de catre persoanele care circula pe drumuri mai bine curatate.

In ceea ce priveste modul in care sunt fabricate, in cazul anvelopelor auto all season se foloseste un cauciuc special care este capabil sa ofere aderenta si la temperaturi mai mici de 7 grade Celsius, dar si mai mari. Aceste tipuri de pneuri sunt legale atat timp cat este inscriptionat simbolul M+S, M.S. sau M&S.

Cei care aleg sa cumpere si sa foloseasca cauciucuri all season fac acest lucru din mai multe motive:

  • nu este necesar sa se mai faca schimbul de cauciucuri in fiecare sezon, ci acestea trebuie doar inlocuite cand se uzeaza;
  • pretul de achizitie pentru un set de cauciucuri all season este mai mic decat cel pentru doua seturi, cate unul destinat fiecarui sezon;
  • nu trebuie sa mai ai grija schimbarii cauciucurilor si depozitarii lor;
  • economisesti bani si din faptul ca nu va trebui sa mai folosesti doua seturi de jante sau sa platesti la vulcanizare de doua ori pe an pentru schimb.

Cat de sigure sunt anvelopele all season iarna

Daca este vorba de pastrarea calitatii si aderentei la temperaturi de sub 7 grade Celsius, poti sa te bazezi pe anvelope auto all season. Insa, daca te intereseaza rularea pe drumuri mai greu practicabile, cu zapada din abundenta, gheata sau polei, atunci anvelopele de iarna sunt mai potrivite.

In schimb, nu merita sa investesti in cauciucuri pentru fiecare sezon, daca locuiesti in zone cu ierni foarte blande sau circuli doar in zilele de iarna in care vremea este placuta. In astfel de situatii, cumpara cu incredere cauciucuri all season.

Ce tipuri de anvelope all season pot cumpara de la Radburg

La Radburg avem pentru tine anvelopele potrivite, chiar daca esti un client cu cerinte mai stricte.

Clasificam anvelopele in primul rand in functie de tipul de vehicul si iti punem la dispozitie variante pentru: autoturisme, masini 4×4, autoutilitare si camioane. Fiecare categorie are disponibile o multime de dimensiuni, pentru a alege produsul care sa fie in conformitate cu datele specificate in certificatul de inmatriculare.

O alta clasificare importanta tine de starea anvelopelor. Avem, bineinteles, produse noi, ori cauciucuri all season reconstruite, la care s-a inlocuit in totalitate cauciucul exterior cu unul nou de o calitate inalta, dar si alternative pentru a satisface toate cerintele. Ai posibilitatea de a alege dintre anvelope all season second hand, care pot fi cu DOT-uri diferite si restul profilului calculat pe milimetri ramasi neconsumati. Aceste tipuri de pneuri sunt sigure si vin cu garantie, motiv pentru care pot fi o optiune inteleapta in nenumarate cazuri, in special datorita preturilor accesibile si a eficientei extraordinare de care dau dovada.