Afișez 1 - 30 din 2594 de rezultate

155 lei
Ultimele 10 în stoc

Anvelope noi

Orice masina trebuie echipata in mod corespunzator pentru a fi cat de sigura se poate, iar anvelopele joaca un rol esential in acest sens, motiv pentru care este important sa ne orientam catre anvelopele care au o aderenta la sol maxima in functie de sezon.

Anvelope noi de iarna

Bineinteles, atunci cand vremea devine nevaforabila, trebuie sa schimbi cauciucurile de vara cu cele de iarna. Acestea sunt mai mult decat recomandate mai ales cand ninge, motiv pentru care pneurile joaca un rol extrem de important pentru a putea circula. Asadar, pentru siguranta ta, dar si a celorlalti participanti la trafic, ideal este sa cumperi anvelope noi de iarna.

Atunci cand cumperi anvelope noi de iarna te asiguri de faptul vor oferi calitatea promisa de producator. Atat timp cat au fost pastrate in conditii bune, vor fi tot ce ai nevoie.

Anvelopele de iarna sunt fabricate din cauciuc special, care sa aiba aderenta buna pe suprafete acoperite cu gheata si zapada.

Anvelope noi de vara

Daca vrei sa iti protejezi cat mai bine anvelopele de iarna, acestea trebuie schimbate primavara, cand temperaturile incep sa creasca si asta daca nu ai consumat mai mult de 30% din profil, altfel nu este economic fiindca din cauza uzuri dispar lamele de pe blocurile profilului si astfel devin indirect anvelope second-hand all season.

La anvelope noi de vara flexibilitate e un pic mai buna si caneluri sunt mai mari, dar si preturile pe masura. Pneurile de vara se comporta foarte bine la temperaturile ridicate specifice lunilor calde.

Anvelopele noi de vara se recomanda a fi folosite din momentul in care temperaturile sunt mai mari de 7 grade Celsius, indiferent daca drumul este uscat sau umed. Nu sunt insa recomandate si nici legale pe timp de iarna.

Anvelope noi all season

Cei care locuiesc in zone cu ierni blande iau in calcul si achizitia de anvelope noi all season. Acestea au o serie de avantaje precum: nu trebuie schimbate la fiecare sezon, ci doar atunci cand s-au uzat, au un pret de achizitie mai accesibil decat daca ai cumpara un set pentru fiecare sezon si nu este necesar sa depozitezi un set de pneuri in timp ce al doilea este folosit.

Daca vrei sa utilizezi anvelope noi all season ai in vedere faptul ca acestea nu vor face fata iernilor grele, zonelor acoperite cu foarte multa zapada. Pentru astfel de cazuri ai nevoie de cauciucuri speciale pentru iarna cu profilul cat mai inalt si blocurile cat mai lamelate.

Pentru a utiliza anvelope noi all season care sa fie legale, acestea trebuie marcate in mod corespunzator – M+S. Tine mereu cont de faptul ca anvelopele all season sunt calitative, dar reprezinta totusi un compromis cand vine vorba de iarna. Totodata, ai in vedere faptul ca pe vara uzura va fi cu 10% aproximativ mai mare si asta in functie de profilul anvelopei