Afișez 1 - 30 din 46 de rezultate

Anvelope Second Hand

Cu o tehnologie de ultima ora anvelope second hand sunt verificate si testate profesional si astfel oferi calitate pret de neegalat. Anvelopele de la noi, la mana a doua sunt clasificate automat pe milimetri ramasi neconsumati pastrate si depozitate in loc intunecos si racoros si astfel anul de fabricatie nu mai are o importanta asa mare. Mentionam ca Radburg are cele mai importante masini de verificat si testat din intreaga lume si in acest fel poate oferi o calitate extraordinara si un pret inegalabil.

Anvelope second hand de iarna

Decat sa cumperi cauciucuri noi de la branduri necunoscute, mai bine cumperi anvelope second hand de iarna de la o marca premium. Noi avem produse de calitate calculat dupa profilul ramas si pe langa alte date importante, iti specificam si cati kilometri poti rula.

Da, nu te poti astepta ca un set de anvelope second hand de iarna, sa reziste la fel de multi kilometri ca unul nou, dar vei economisi cel putin 50% calculand kilometri rulati si bani platiti fata de o anvelopa noua.

Este important ca pe timp de iarna, mai ales atunci cand drumurile sunt mai greu practicabile, sa ai masina echipata in mod corespunzator, iar pentru calatorii in siguranta poti apela cu incredere la noi pentru anvelope second hand de iarna.

Anvelope second hand de vara

Sa rulezi vara cu anvelope de iarna sub 4 milimetri este o idee foarte buna, fiindca lamelele din blocurile profilului au disparut din cauza uzuri si rezulta excelente anvelope second hand all season si din punct de vedere legal nu este nimic gresit.

Unii se feresc de astfel de achizitii, dar, de la noi poti sa cumperi anvelope second hand de vara chiar si noi, singurul minus fiind anul de fabricatie mai vechi. Acestea sunt in perfecta stare de functionare si beneficiezi inclusiv de garantie maxima, fiinca au fost pastrate si depozitate in loc intunecos si racoros.

Este important sa circuli cu masina echipata corespunzator, iar un set de anvelope second hand de vara te poate ajuta sa ai parte de drumuri sigure chiar si atunci cand conditiile nu sunt cele mai prietenoase.

Anvelope second hand all season

Cei care nu circula foarte mult cu autoturismul sau cei care locuiesc in zone cu temperaturi mai blande pe timp de iarna, opteaza frecvent pentru anvelope second hand all season. Acestea sunt o buna achizitie pentru cei care vor un pret bun si cauciucuri de calitate, dar nu vor sa schimbe pneurile in fiecare sezon sau sa se incurce cu depozitarea lor.

La noi gasesti anvelope second hand all season pentru autoturisme, autoutilitare, masini 4×4, camioane, agricole, industriale, moto si ATV. Sunt o buna alternativa pentru oricine si chiar sunt la fel de sigure ca unele noi, deoarece sunt pastrate si depozitate adecvat in loc intunecos si racoros.

Cumpara cu incredere anvelope second hand all season de la Radburg!