Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Anvelope de vara

Soferii stiu prea bine ca este necesar sa aiba pneurile potrivite pentru fiecare sezon. Nu este interzis sa circuli in sezonul cald cu cauciucuri de iarna, dar, de asemenea, nu este nici cel mai eficient si nici cel mai sigur. Cel mai bine este sa ai anvelope auto de vara atunci cand temperaturile sunt in mod constant de peste 7 grade Celsius. Da, poti rula si cu cele de iarna, dar se vor uza foarte repede, iar performantele nu sunt cele mai adecvate.

Producatorii realizeaza in mod responsabil anvelope de vara, astfel incat acestea sa permita o rulare in siguranta si o buna aderenta atunci cand asfaltul este foarte fierbinte, cand ploua sau cand se circula pe drumuri neasfaltate.

Schimbarea anvelopelor

Anvelopele de iarna trebuie schimbate la timp cu cele de vara, atunci cand se incalzeste afara, pentru a nu le uza prematur, dar si pentru a avea parte de toata siguranta pe care un set de anvelope auto de vara poate sa o ofere.

In schimb, iarna nu se poate circula cu anvelope de vara, in primul rand pentru ca nu este deloc sigur si nici nu este legal atunci cand drumurile sunt acoperite de gheata, zapada sau polei.

Depozitarea anvelopelor de vara

Cand este momentul sa schimbi pneurile trebuie acordata o atentie importanta la depozitarea lor, indiferent ca vorbim de anvelope de vara sau de iarna. Depozitarea trebuie sa se faca in mod corect, pentru a te bucura cat mai mult timp de calitatea pneurilor, in caz contrar degeaba cumperi cele mai bune anvelope auto de vara pentru ca performantele se vor diminua repede.

Evita sa pastrezi cauciucurile in spatii foarte calduroase (pe balcon, in aer liber) si alege un loc cat mai intunecos si cat mai racoros.

Radburg – anvelope de vara pentru toate gusturile

Cele mai multe persoane aleg sa isi cumpere anvelope de vara online. Este o modalitate simpla, rapida, iar preturile pe care le practicam sunt foarte corecte.

Avem pentru clientii nostri pneuri de diverse dimensiuni, pentru a fi potrivite nu doar pentru autoturisme, ci si pentru autoutilitare, masini 4×4, camioane, etc. Totodata, pentru a acoperi o plaja cat mai mare de nevoi si pentru a comercializa produse pentru orice preferinta, avem la vanzare nu doar anvelope de vara noi, ci si reconstruite sau second-hand. Acestea din urma vin cu o garantie maxima, pentru a te asigura de calitatea lor.

Facem tot ce tine de noi pentru a asigura o livrare rapida, iar transportul este gratuit la comandarea unui set de anvelope de vara. Daca nu esti multumit de produsele comandate, ai posibilitatea de a le returna in 14 zile, daca nu le-ai folosit.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare, ne poti contacta oricand si la numarul de telefon de pe pagina, de luni pana sambata, de la 08:00 la 22:00 si iti vom raspunde imediat.