Radburg – Cel mai mare producător de anvelope reconstruite din Europa de Est, cu peste 500.000 de anvelope vândute pe an.

Oferim cele mai bune servicii precum garanția de 3 ani la produsele fabricate de noi, livrarea rapidă și ofertele personalizate. Cu o experiență de peste 25 de ani, fabrica noastră produce până la 1500 anvelope reconstruite pe zi, care sunt distribuite în Europa, America și Africa.

Comercializăm peste 1000 de dimensiuni de anvelope. Gama noastră de produse include anvelope second hand, reconstruite, reșapate și noi pentru autoturisme, camionete, remorci / rulote, 4x4s / SUV-uri, camioane și anvelope pentru utilaje agricole, anvelope de vară, de iarnă și all-season.

Anvelopele reconstruite reprezintă o soluție benefică în protejarea mediului. În producția unei anvelope reconstruite sunt necesare cu până la 80% mai puține resurse decât în producția unei anvelope noi. Impactul asupra mediului este semnificativ mai mic, deoarece se folosește mai puțin petrol, mai puțină apă și se emană cantități reduse de dioxid de carbon.

 

Ce ne deosebește de concurență?

– Suntem unicul producător român de anvelope.
– Cu o astfel de capacitate de producție putem furniza cantități mari de anvelope într-un timp cât mai scurt.
– Avem o gamă foarte variată de produse și dimensiuni, la noi găsești anvelope pentru orice mașină și orice buget!
– Oferim consultanță specializată clienților, orice întrebare sau problema se soluționează rapid și ușor pe Whatsapp sau pe Chat.
– Protecția mediului a fost mereu o componentă importantă în compania noastră. Reciclăm anvelope prin reconstruire, prin producția unor articole de cauciuc (precum pavele), și recuperăm energia termică a cauciucului, totul este reciclat.
– Garanție de 3 ani la produsele reconstruite
– Livrare gratuită la orice comandă
– Plata online în 6 rate fără dobânda

Review 1 | Radburg
Review 2 | Radburg
Review 3 | Radburg
Review 4 | Radburg
https://g.page/radburg?share